•  

  Brood
  Ons uitgebreide assortiment broodsoorten wordt samengesteld op basis van wensen van onze klanten. Regelmatig introduceren wij nieuwe soorten, vooral meergranen. Ons Oudewaters grof, een meergranenbrood met rogge en ons Heksenbrood met zonnebloempitten en noten zijn erg in trek.
  Nog een echte specialiteit is ons Speltbrood, gemaakt van spelt geteeld in de gemeente Lopik en gemalen in de molen van Montfoort. Met recht een streekproduct dus!
  Ontbijt/lunch
  Van maandag t/m zaterdag kunt u iemand ’s morgens vroeg door de bakker laten verrassen met een heerlijke ontbijtmand. Wij bezorgen in Oudewater een compleet ontbijt met verse broodjes, een warm eitje, zoet en hartig beleg, koffie en thee enz. Een krantje en bloemetje erbij maken het tot een klein feestje.
  Tevens hebben wij een uitgebreid assortiment belegde broodjes welke wij vers voor u kunnen beleggen, klaar terwijl u wacht! Voor bedrijven kunnen wij ook een complete lunch verzorgen.
  Banket
  In onze winkel kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment banketproducten. Gebakjes, koekjes, chocolade en bonbons, alles komt vers uit onze eigen banketbakkerij.
  ’t Geelbuikje, de Oudewaterse Kus en het Oudewaters Bakkie zijn slechts enkele van de specialiteiten die onze bakkers voor u hebben ontwikkeld.
  Wanneer u een feestje te vieren heeft, bent u bij ons aan het goede adres voor lekkere gebakjes, Petit fours en mooie taarten. Kindertaarten, fototaarten, bruidstaarten, er is veel mogelijk!
  Kom vooral eens kijken in ons fotoboek om ideeën op te doen!
  Brood- en banketbakkerij Stijnman / Korte Havenstraat 6 - 3421 AG Oudewater / 0348 561279 / info@bakkerijstijnman.nl