BROOD

van Bakkerij Stijnman

Ons dagelijks verse assortiment bestaat uit veel broodsoorten met een eigen karakter. Een lang rijsproces zorgt voor een grote smaak ontwikkeling. Regelmatig introduceren wij nieuwe soorten. Het Oudewaters grof, een meergranenbrood met rogge en ons Heksenbrood met zonnebloempitten en noten zijn erg in trek.

Ons meergranen desem brood is ook ontzettend populair. Dit brood rijst 24 uur. Het is een zeer smakelijk op de vloer gebakken desembrood met allerlei zaden en granen. Echt brood om van te genieten.

GEBAK/TAARTEN

van Bakkerij Stijnman

In onze winkel kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment banketproducten. Gebakjes, koekjes, chocolade en bonbons, alles komt vers uit onze eigen banketbakkerij.
Wanneer u een feestje te vieren heeft, bent u bij ons aan het goede adres voor lekkere gebakjes, petit fours en mooie taarten. Kindertaarten, fototaarten, bruidstaarten, er is veel mogelijk!
Kijk in ons fotoboek om ideeën op te doen!

TAARTEN FORMULIER
GEBAK FORMULIER

BELEGDE BROODJES

van Bakkerij Stijnman

Wij hebben een uitgebreid assortiment belegde broodjes welke wij vers voor u kunnen beleggen, klaar terwijl u wacht! Voor bedrijven kunnen wij ook een complete lunch verzorgen.

BROODJES FORMULIER

KOFFIE

van Bakkerij Stijnman

Sinds enkele jaren hebben wij ook een kleine koffiehoek waar we Peeze koffie schenken. Onder genot van een kopje koffie, cappuccino, een latte etc. kunt u hier even tot rust komen. Uiteraard kunt u daarbij ook genieten van een gebakje uit onze vitrine of een lekker vers belegd broodje.